Vine!

ON ESTEM?

Truca'ns

699 578 577

Escriu-nos

info@ebikescanoves.cat

Horari

Consultar

Tel: 699 578 577
Email: info@ebikescanoves.cat
El Sui

El Sui

El Sui és una muntanya de 1.319 mts que pertany als municipis de Montseny i de Tagamanent. El poble de Cànoves té una relació important amb el pic, donat que el Sui corona la vista del poble i està totalment present en cada moment i activitat en la vida dels canovins i canovines.

Des del Sui es té una vista privilegiada tant cap al Vallès com cap als conjunts muntanyosos del Turó de l’Home, Agudes i Matagalls.

Si hi aneu, no oblideu signar en el llibre amagat en el cim… Si el trobeu…

Inici:

eBikes Cànoves

Itinerari:

El recorregut és el mateix que la ruta anterior (veure Pla de la Calma), amb uns 20 minuts addicionals fins al Sui no gaire complicats, i que valen molt la pena.

eBikes Cànoves – Cànoves Poble – Carretera direcció Parc Natural del Montseny – Pont de Muntanya – Roc Fité – Embassament de Vallforners fins al seu inici – En la bifurcació, continuarem recte creuant la Riera de Vallforners (senyalitzat) – Masia de Vallforners – Continuem la pista que creua davant la masia – Pedra dels Diners – Forta pujada fins al Pla de la Calma – El Sui (1.319 m).

Per tornar, podem fer-ho pel mateix camí d’anada o també es poden trobar infinitats de rutes al wikiloc per fer la tornada en diferents modalitats (pista, corriols, etc). L’única limitació us la posareu vosaltres…

Link Wikiloc aquí

Tornada:

eBikes Cànoves

Punts d'interès

Poble de Cànoves – Parc Natural del Montseny – Riera de Vallforners – Embassament de Vallforners – Masia de Vallforners – Pedra dels Diners – Pla de la Calma – El Sui.

29 km aprox.

Powered by Wikiloc