Vine!

ON ESTEM?

Truca'ns

699 578 577

Escriu-nos

info@ebikescanoves.cat

Horari

Consultar

Tel: 699 578 577
Email: info@ebikescanoves.cat
Política de privacitat

Política de privacitat

En el marc del compliment de la legislació vigent, plasmada en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’objecte de la qual és garantir i protegir, en relació amb el tractament de dades personals, llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i la seva intimitat personal, informem a continuació sobre els aspectes següents:

COMPRA SEGURA

eBikesCànoves es compromet a protegir la informació personal dels nostres clients. Utilitzem el protocol d’encriptació estàndard de la indústria conegut com a Secure Socket Layer (SSL) per mantenir segura la seva informació de la comanda. Totes les ordres es transmeten en un format codificat. Per tal d’assegurarse que la seva sol·licitud és segura, simplement comprovi-ho al seu navegador d’Internet mentre es trobi a la secció de comandes. La majoria de navegadors utilitzen algun tipus de símbol per alertar sobre el fet que és en un lloc web segur. Guardem la seva informació d’enviament i de facturació en crear un compte amb nosaltres, però aquesta informació no serà utilitzada per ningú més que eBikesCànoves i els tercers que presten serveis relacionats amb eBikesCànoves.cat.

Durant la compra, es requereix el número d’identificació (CVV) de la targeta de crèdit del client per a les compres realitzades amb targetes de crèdit. El CVV és un valor de 3 o 4 dígits numèrics que proporciona un control de xifrat de la informació gravada a la targeta. Aquesta característica de seguretat està dissenyada per protegir el consumidor contra el frau. El seu CVV no serà emmagatzemat en els nostres sistemes i vostè haurà de proporcionar aquest número cada vegada que faci una compra a eBikesCànoves. Cliqui aquí per conèixer més detalls sobre el CVV.

INFORMACIÓ RECOLLIDA

Per a aquelles persones que visiten el nostre lloc, però que no completen una compra, recollim i emmagatzemem l’adreça IP (“Internet Protocol”) durant la seva visita. No es recull informació individualitzada, i l’adreça IP no s’associa a cap individu en particular. De la mateixa manera, recollim informació, mitjançant l’adreça IP, sobre les activitats de navegació o la navegació dels nostres visitants. Una vegada més, volem fer palès que la informació no està vinculada a cap nom ni a cap altra informació d’identificació personal, sinó que s’utilitza únicament per proporcionar informació demogràfica, com ara les zones geogràfiques dels nostres visitants i els patrons de navegació. Per a aquells que facin una compra a eBikesCànoves.cat, per tal de lliurar la comanda, recollim i emmagatzemem el seu nom, la seva adreça, la informació d’enviament, l’adreça electrònica, el número de telèfon, dades de compra i informació de facturació.

ÚS DE LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

Nosaltres i els tercers que presten serveis relacionats amb eBikesCànoves.cat farem servir la informació esmentada més amunt per lliurar la seva comanda i per a la prestació dels serveis relacionats amb eBikesCànoves.cat o per a l’operació del nostre negoci. Entre alguns dels exemples d’aquests serveis s’inclouen els següents: processament i autorització de pagaments, protecció contra el frau i reducció del risc de crèdit, personalització de productes, compliment i enviament de comandes, avaluació del lloc web, anàlisi i, si escau, neteja de dades. Els tercers que presten qualsevol d’aquests serveis estan autoritzats a utilitzar aquesta informació només en relació amb els serveis contractats.

A més d’utilitzar la informació esmentada més amunt per lliurar la seva comanda, també es conserva part d’aquesta informació a la nostra base de dades de clients. Utilitzem aquesta informació per al seguiment de la seva comanda, per respondre a les seves preguntes i per facilitar i agilitzar les compres posteriors que vostè desitgi fer. També podem fer servir aquesta informació, de tant en tant, per contactar amb vostè sobre els nostres productes, serveis, vendes o promocions especials de eBikesCànoves.cat o les nostres societats. Intentem limitar els contactes a aquells que podrien ser del seu interès. Si prefereix no ser contactat sobre les nostres ofertes especials de productes o serveis, si us plau, notifiqui’ns-ho a l’adreça electrònica següent: info@ebikescanoves.cat.

Actualment enviem missatges electrònics només als clients de eBikesCànoves.cat que estiguin interessats a rebre informació sobre els nostres productes i serveis. Si ha rebut aquests correus electrònics, però ja no desitja rebre’ls, contacti’ns a l’adreça electrònica indicada més amunt. Tingui en compte que, atès que les promocions poden trobar-se ja en procés en el moment de la seva sol·licitud, aquesta pot trigar uns quants dies abans que finalitzi el contacte electrònic.

EMMAGATZEMATGE DE LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

Actualment, la informació del client eBikesCànoves.cat que recollim és emmagatzemada a la nostra base de dades d’Internet. Limitem l’accés a aquesta informació a aquells empleats dins de la nostra organització que la necessiten per raons de negoci. La majoria dels nostres empleats no tenen accés a aquesta informació. A més, apliquem una política contra la divulgació o l’ús no autoritzat de la informació que vostè comparteix amb nosaltres, i hem instruït els nostres empleats en relació amb aquesta política. Els empleats que tenen accés estan obligats a complir amb la nostra política de privacitat. També exigim que els tercers que presten serveis per a nosaltres i que puguin tenir accés a la informació del client (com ara proveïdors del lloc Web, servei al client, recollida de dades, emmagatzematge i serveis d’informació i proveïdors de correu) comparteixin el nostre compromís amb el manteniment de la seva privacitat i el compliment amb els requisits de confidencialitat de la nostra empresa. Tal com ja s’ha esmentat abans, sota cap circumstància no venem informació del client a cap companyia externa o de la pròpia organització ni tampoc permetem que l’organització en qüestió utilitzi la informació del client per a les seves pròpies finalitats comercials.

De fet, es donarà a conèixer informació específica sobre vostè només en el cas de requeriment judicial i/o de l’autoritat competent a fi i efecte de complir amb processos legals vàlids, o si per cas, de bona fe, creiem que la informació és necessària per evitar-li un dany a vostè i/o a terceres persones. Com en qualsevol negoci, és possible que a mesura que el nostre negoci es desenvolupi, nosaltres puguem vendre o comprar negocis en línia o d’altres actius. En aquests tipus de transaccions, la informació sobre clients sovint es troba entre els actius transferits. En conseqüència, en l’improbable cas que eBikesCànoves.cat, o substancialment tots els seus actius relacionats amb aquest lloc Web, siguin adquirits per un tercer, aquesta informació pot ser un dels actius transferits. En aquestes circumstàncies, eBikesCànoves.cat requerirà, en la mesura del possible, a la part que adquireix, que segueixi les pràctiques descrites en aquesta política de privacitat. Utilitzem la tecnologia de servidor segur per mantenir la seva informació personal –inclosa la seva informació de facturació i compte– de la manera més segura possible. Un cop la seva informació és emmagatzemada a la nostra base de dades, tenim tecnologies de bases

TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

Segons l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, “LOPD”), eBikesCànoves li informa de que les dades de caràcter personal proporcionades mitjançant l’emplenament dels formularis de registre electrònic continguts en aquest lloc, així com d’aquelles dades a les quals eBikesCànoves accedeixi com a conseqüència de la seva navegació; de la consulta, sol·licitud o contractació d’altres serveis o productes, o de qualsevol transacció o operació realitzada durant la presentació per part de eBikesCànoves dels serveis oferts en aquest lloc, es recolliran en un fitxer el responsable dels quals és Esther Madrazo – eBikesCànoves la qual està situada a C/. del Brugue, 46, 08445 Cànoves, Barcelona, podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, en els termes i condicions previstos en la pròpia Lopd. Per a la seva comoditat, també podrà exercir els drets abans de ser mencionats dirigint-se a l’adreça de correu electrònic: info@ebikescanoves.cat.

Sol·licitem que comuniqui de forma immediata a eBikesCànoves qualsevol modificació de les seves dades de caràcter personal per tal de que la informació continguda en els fitxers de eBikesCànoves estigui en tot moment actualitzada i no contingui errors. Tanmateix, amb l’acceptació d’aquest avís legal, reconeix que la informació i les dades personals recopilades són exactes i verídiques.

No introduir les dades de caràcter personal que apareixen en els formularis continguts en aquest lloc podrà tenir com a conseqüència que eBikesCànoves no pugui atendre la seva sol·licitud. La recollida de dades de caràcter personal es duu a terme amb la finalitat de realitzar el desenvolupament, acompliment i control dels serveis oferts en el lloc; confeccionar estadístiques i remetre publicitat d’altres productes i serveis, avisos, ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d’interès. Conforme el previst als articles 11 i 34.e de la Lopd, i atenent a la naturalesa dels productes i serveis que eBikesCànoves li ofereix, tant a escala nacional com internacional, recollim igualment el seu consentiment per tal de que les seves dades siguin comunicades a favor de filials o entitats col·laboradores.

eBikesCànoves es compromet a tractar de forma absolutament confidencial les dades de caràcter personal i fer ús dels mateixos exclusivament per les finalitats indicades.

eBikesCànoves li informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les seves dades personals i evitar la seva alteració, pèrdua i tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscs a que estan exposades, ja siguin fruit de l’ acció humana o el medi físic o natura. Tot això, conforme amb el previst a l’article 9 de la Lopd i en el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal.

GALETES O COOKIES

Les galetes o cookies són petites peces d’informació que són emmagatzemades pel seu navegador en el disc dur del seu ordinador. La majoria de navegadors web accepten cookies automàticament, però en general vostè té l’opció de canviar el seu navegador per impedir-ne l’acceptació. Això es traduirà en la impossibilitat de comprar en línia amb nosaltres. No conservem cap tipus d’informació individualitzada com a resultat de l’ús de cookies que fem.

MARQUES REGISTRADES I COPYRIGHTS

eBikesCànoves és una marca registrada.

Tots els materials, inclosos videoclips, il·lustracions, fotografies, producte, imatges, creativitats, dissenys, logotips i marques registrades (en endavant, “Contingut”) que apareixen al lloc web, són propietat de eBikesCànoves i estan protegits per la legislació aplicable. La compilació (és a dir, la recopilació, el conjunt o la reunió) de tot el contingut d’aquest lloc és propietat exclusiva de eBikesCànoves i està protegida per la legislació aplicable. El permís és atorgat a la còpia electrònica o la impressió parcial del lloc web amb l’únic propòsit de fer una comanda al lloc com una font de compra. Qualsevol altre ús, inclosa la reproducció, modificació, distribució, transmissió, republicació, exhibició o representació del Contingut del lloc web està estrictament prohibit.

eBikesCànoves es reserva tots els drets sobre el contingut reflectit en aquest lloc web. Cap altra companyia ni individu podran utilitzar aquest contingut sense el consentiment exprés per escrit de eBikesCànoves.