Vine!

ON ESTEM?

Truca'ns

699 578 577

Escriu-nos

info@ebikescanoves.cat

Horari

Consultar

Tel: 699 578 577
Email: info@ebikescanoves.cat
Com funciona?

Com funciona?

ebikesCànoves és un servei de lloguer de bicicletes elèctriques ubicat a les portes del Parc Natural del Montseny. Des del punt de sortida podreu fer excursions sols o en grup, on gaudireu d’un entorn inigualable.

Funcionament

El funcionament d’una bicicleta elèctrica és molt semblant al d’una bicicleta convencional, amb una ajuda addicional que permet disminuir l’esforç en cas necessari. L’únic requisit per fer-la servir és saber anar en bicicleta 😉

En el moment de recollida s’ajustarà la bici a les mides del client i se n’explicarà breument el funcionament.

L’horari de obertura de 9:00h a 13:00h i de 15:00h a 19:00h. Per altres horaris consultar.

Preparació i manteniment

ebikesCànoves lloguem bicicletes d’alta gamma. Prèviament a la recollida són revisades per tal de garantir el perfecte funcionament. A més, porten banda anti-punxades aportant un millor gaudi del passeig.

Què inclou el lloguer?

Tu decideixes quant temps vols llogar: mig dia, dia complert, cap de setmana o també pots llogar-la per períodes més llargs. Les tarifes i condicions les podràs veure en l’apartat de tarifes.

El contracte inclou el lloguer de la bicicleta pel temps determinat i una assegurança bàsica d’accident. Per lloguers de més d’un dia es subministrarà el carregador corresponent.

En el moment de recollida, la bateria estarà carregada al 100%, permetent realitzar la ruta prevista sense problemes.

Com ho faig per llogar una bicicleta?

A través de la web o per WhatsApp pots consultar la disponibilitat i fer la reserva. Per confirmar la reserva cal fer dipòsit de 60€ per bicicleta (pots fer el pagament amb Bizum al 699.578.577 o mitjançant transferència bancària al compte ES72 2100 0308 3602 0020 6122) amb una anticipació mínima de tres dies abans de la data prevista de lloguer i enviar comprovant per WhatsApp o per correu electrònic. L’import de la reserva es retornarà si ens avises amb un mínim de 48h d’antelació, o per causes de força major, com accident o malaltia greu.

El servei de lloguer pressuposa el pagament d’una fiança de 300€ que es torna amb la devolució de la bicicleta. La devolució de la mateixa es realitzarà segons resolució del contracte signat.

El contracte de lloguer es farà en el moment de recollida al nostre mateix local d’eBikesCànoves, ubicat al C/ del Brugue, 46 del municipi de Cànoves. Cal presentar dni vigent i targeta bancària. Es cobrarà la diferència de la fiança pendent de pagament més el lloguer corresponent.

SERVEIS:

Lloguer de bicicletes elèctriques de muntanya.